Petra aloitti alusvaatemallin uransa upeasti – pysäyttävä vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Petra Nemcovalla on mennyt viime aikoina malliurallaan lujaa, sillä alkuvuodesta hän teki merkittävän uuden mallisopimuksen. Ultimo-alusvaatemerkki antoi potkut vakiomallilleen Abigail Clancylle ja tilalle pestattiin Nemcova.

Nyt Petra nähdään Ultimon tuoreissa mallikuvissa esittelemässä ensi talven AW 15 -mallistoa. Ultimo kertoo olevansa erittäin tyytyväinen valintaansa, sillä Petra on osoittanut olevansa yhtiön menestyksekkäin malli.

Tsekkiläinen huippumalli Petra Nemcova on Aasian tsunamin jälkeen toiminut useissa hyväntekeväisyystoimissa, joilla on autettu muita tsunamin uhreja ja lähiomaisia. Koko maailmaa järisyttäneen katastrofin muistotilaisuuteen tähtönen halusi osallistua henkilökohtaisesti. Nemcova julkaisi kuvia vierailultaan myös sosiaalisessa mediassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash