Ravintola tarjoilee annoksensa koirien ruokakupeissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britannialainen Varsity Warwick -olutravintola on tunnettu erikoisista ruoka-annoksistaan. Pubin halvimmat herkut tarjoillaan nimittäin koirien ruokakupeista. Asiakkaiden mielestä idea on hauska, sillä monet grilliruoka-annoksista muistuttavat ulkoisesti koiranruokaa.

Ulkonäkö voi hämätä, sillä ruoka on asiakkaiden mielestä erittäin herkullista. Ravintolan omistajat ovat olleet yllättyneitä ”koiranruokiensa” suosiosta. Heidän mielestään on huvittavaa nähdä, että asiakkaat ovat ymmärtäneet heidän oudon huumorintajunsa aterioiden suunnittelussa.

Daily Mail -lehden mukaan Varsity Warwickin asiakkaat saavat mitä tilaavat, sillä muutamalla punnalla he saavat eteensä aterian, joka näyttää niin rumalta, että sen voisi luulla sopivan koiralle. Ruoka on kuitenkin niin hyvää, että annoksista on tullut hitti.

Standard dog bowl dinner at Varsity with @jesscajayne and @francescamariaizzo

Kuva, jonka Hayley Crossland (@hayleycrossland123) julkaisi