Rullaportaat surmasivat äidin – ihmiset eivät enää uskalla astua portaisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin tällä viikolla Kiinasta kantautui surullinen uutinen, kun viallisten rullaportaiden vuoksi eräs äiti menehtyi. Tapahtuneesta julkaistiin video, joka on nyt pelästyttänyt kiinalaiset niin pahanpäiväisesti, että he ovat alkaneet keksimään vaihtoehtoisia tapoja liikkua rullaportailla.

Onnettomuudesta julkaistiin turvakameroiden tallentama video. Videolta näkyy, miten äiti ja poika nousevat rullaportailla ylös ja ovat astumassa toiseen kerrokseen, kunnes portaiden päässä oleva paneeli kääntyy auki äidin ja lapsen jalkojen alla. Äiti saa juuri ja juuri työnnettyä poikansa turvaan, mutta joutuu itse rullaportaiden nielaisemaksi.

Kuvamateriaalista pelästyneenä kiinalaiset ovat alkaneet käyttämään rullaportaita vaihtoehtoisilla tavoilla ja Metro-lehden mukaan kiinalaiset sivustot ovat jopa jakaneet erilaisia oppaita, joissa näytetään miten portailla voi liikkua. Ihmiset pitävät kaiteista kiinni ja kulkevat hyvin omalaatuisilla tavoilla portaissa, koska eivät uskalla enää astua portaiden päälle.