Telttakeppi lävisti miehen silmän – selvisi hengissä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britannialaisella James Pattisonilla on käynyt uskomattoman hyvä tuuri. Mies nimittäin selvisi vähin vammoin hengenvaarallisesta onnettomuudesta. Pattison joutui onnettomuuteen kotipihallaan, kun hän kompastui kesken teltan pystyttämisen.

Mies kaatui telttakepin päälle ja se upposi hänen silmäkuoppaansa. Metro-lehden mukaan mies ei menettänyt tajuaan mutta hän tiesi, että hän oli loukannut itsensä vakavasti. Pattisonin ystävät veivät hänet läheiseen sairaalaan hoidettavaksi. Jotta Jamesille voitaisiin tehdä hätäleikkaus, jouduttiin hänet siirtämään toiseen sairaalaan.

Ambulanssi nouti miehen ja hänet kiidätettiin leikkaukseen. Kuin ihmeen kaupalla telttakeppi oli ohittanut kaikki tärkeät toiminnot, eikä se ollut osunut silmään. Operaation jälkeen työ viimeisteltiin muutamilla tikeillä. James tulee toipumaan onnettomuudestaan täysin.