Huhut yltyvät: Victoria’s Secret pestaa plus-kokoisia malleja?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Victoria’s Secret -alusvaatejätti on hiljattain lanseerannut uuden aluvaatemalliston. The Perfect Body -malliston kampanjaan on jälleen kerran valittu toinen toistaan kauniimpia malleja. Muotijätti on ilmoittanut, että seuraavien mallistojensa kampanjoihin aiotaan etsiä uusia kasvoja.

Huhut plus-kokoisten mallien palkkaamisesta ovat alkaneet yltyä. Daily Mail -lehden mukaan Victoria’s Secret on suunnittelemassa alusvaatemallistoa muodokkaammille naisille.

The Perfect Body -mallistoa esittelevät huippumallit ovat paljastaneet haastattelussa, että he uskovat vahvasti siihen, että pian kampanjoissa nähdään plus-kokoisia malleja. Muotijätille työskentelevät mallit Elsa Hosk, Jac Jagaciak ja Sara Sampaio ovat kertoneet, että he odottavat näkevänsä plus-kokoisia malleja kampanjoiden lisäksi myös muotinäytöksissä.

Huhujen mukaan huippumalli Ashley Graham tulee todennäköisesti olemaan yksi muotitalon ensimmäisistä plus-kokoisista malleista. Fanit ympäri maailman odottavat mielenkiinnolla, koska Victoria’s Secret ilmoittaa kauan odotetusta muutoksesta.