Ellie Gouldingin bikinivartalo kuin mallikaunottarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ellie Goulding on esitelllyt muutamia kertoja upeaa bikinivartaloaan julkisuudessa, mutta hän pyrkii olemaan silti esillä pääasiassa musiikkinsa merkeissä. Nyt popkaunotar on ehtinyt lähteä viettämään hyvin ansaittua lomaa.

Goulding ja Dougie Poynter kuvattiin eilen Espanjan Ibizalla, jossa he lomailevat parhaillaan yhdessä ystäviensä kanssa. Ellie nautti Välimeren auringosta bikineissä ja osoitti vartalonsa olevan mallinmitoissa.

Ellie Goulding on myöntänyt olevansa herkkujen suurkuluttaja, mutta silti hän on onnistunut pitämään vartalonsa kahdehdittavan hyvässä kunnossa. Poptähti nauttii urheilusta ja etenkin juoksemisesta, ja se näkyy neitokaisen ulkoisessa olemuksessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash