Lena Dunham ei kilojaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Lena Dunham nousi maailmanmaineeseen luomallaan ja tähdittämällään Girls-televisiosarjalla. HBO-yhtiön sarja oli menestys. Näyttelijä-kirjoittaja-ohjaaja Dunham on ollut kysytty vieras elokuva-alan tapahtumissa.

Suomalaisen Samuji-vaatemerkin paidassa taannoin julkisesti poseerannut Lena Dunham on hyvä esimerkki naisesta, jolla on itsetunto kohdallaan. Hän nimittäin ei suostu peittelemään kilojaan, vaan käyskentelee rannalla bikineissä aivan kuten muutkin ihmiset. Eilen hänet kuvattiin New Yorkin Hamptonsissa Paddle For Pink -tapahtumassa.

New Yorkissa syntynyt Lena Dunham käsikirjoitti ja ohjasi vuonna 2010 ilmestyneen palkitun Tiny Furniture -elokuvan. Hän oli elokuvan ilmestyessä vasta 24-vuotias. Hän on esiintynyt myös elokuvissa Nobody Walks, The Innkeepers, Supporting Characters ja This Is 40.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash