Mies pelasti käärmeen – sitten tapahtui jotain outoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Asutusalueelle luikerrellut käärme oli takertunut pihalla olleeseen verkkoon. Asukkaat pian huomasivat käärmeen ahdingon ja päättivät mennä auttamaan matelijaa. Yksi perheenjäsenistä kuvasi videolle käärmeen pelastusoperaation.

Matelija onnistuttiin irroittamaan verkosta, eikä kukaan loukkaantunut tilanteessa. Sitten käärme alkoi voida pahoin. Perheenjäsenten hämmästykseksi matelija oksensi nurmikolle limaisen sammakon jäänteet.

Daily Mail -lehden mukaan käärmeen oksennusrefleksi oli osa sen puolustuskeinoa. Hädän hetkellä käärme oksentaa saaliinsa keventääkseen painoaan, jotta karkaaminen vaaratilanteesta helpottuisi. Hyvin sujunut pelastusoperaatio oli päättynyt perheen yllätykseksi limaisella tavalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat