Mies pelasti UAV-helikopterinsa katolta – toisella UAV-kopterilla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harrisen Howesin Syma X5C -merkkinen UAV-kopterin katosi kaksi kuukautta sitten, kun Howesin huonetoveri ajoi sen humalassa korttelin päähän naapuritalon katolle. Howesilla ei ole ollut pääsyä talon katolle, joten hänen piti keksiä laitteen pelastamiseksi jokin muun keino.

Howes osti sittemmin itselleen uuden ja isomman DJI Phantom 3 Professional -kopterin. Hän sai uuden kopterin myötä idean käyttää sitä vanhan naapurin katolla odottelevan kopterin pelastamiseen, ja kuvasi koko pelastusoperaation videolle.

YouTube-videolla nähdään, miten uusi kopteri käy pelastamassa vanhan. Howes oli askarrellut uuteen UAV-helikopteriinsa koukut, jotka hän oli tehnyt henkareista. Jännittävän musiikin siivittämänä Howes saa tarrattua kiinni vanhasta UAV-helikopteristaan ja tuotua sen turvallisesti kotiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat