Nainen valitti liian laihoista mallinukeista – kauppaketju toimi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laura Kate Berry -niminen nainen oli käynyt Topshopissa ostoksilla palkkapäivänsä kunniaksi, ja oli päättänyt ostaa uuden parin suosikkifarkkujaan. Kun hän oli päässyt myymälään, Berry oli kauhistunut ja ihmetellyt epäluonnollisen hoikkavartaloista mallinukkea.

Berry otti kuvan mallinukesta ja julkaisi sen Topshopin Facebook-sivuilla. Kuten tiedetään, sosiaalinen media on todella hyvä ja välitön apuväline palautteen antamiseen ja se toimi tälläkin kerralla.

Berry ihmetteli, miten myymälä voi vielä vuonna 2015 tukea näin vääristynyttä kuvaa siitä, minkä mallinen naisten vartalon pitäisi olla asettamalla vaatteitaan esille liian laihan mallinuken ylle.

Topshop vastasi Berrylle asiallisesti ja selitti, minkä vuoksi tietyn mallista ja pituista mallinukkea käytetään. Topshop kertoi myös lopettaneensa kyseisen mallinuken käyttämisen ja jatkotilaamisen Berryn tekemän huomion jälkeen.

Topshop oli myös naisen kanssa samaa mieltä siitä, että tänä päivänä kaikkien pitäisi esitellä terveellistä vartalomallia ja antaa samalla nuorille tytöille hyvä esimerkki langanlaihojen mannekiinien sijaan.