Poikabänditähti iski silmänsä Selena Gomeziin – haaveilee suhteesta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettu Nick Jonas on myöntänyt radiohaastattelussa olevansa kiinnostunut poptähti Selena Gomezista. Parilla on huhuttu olleen aiemmin säpinää ja nyt vaikuttaisi siltä, että Nick haluaisi kokeilla uudelleen onneaan romanssin suhteen.

Jonas kertoi haastattelussa, että he ovat olleet pitkään ystäviä. Nick ja Selena törmäsivät toisiinsa Gomezin 23-vuotissyntymäpäivän tienoilla ja he sopivat, että he tapaavat uudelleen. Nickin mukaan illanvietto Selenan kanssa meni hyvin ja hänellä oli hauskaa kaunottaren kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Capital FM -haastattelija uteli Nickiltä oliko hänellä sutinaa myös laulajatar Tinashen kanssa. Nick kertoi heti, että Tinashe on pelkkä ystävä. Sen sijaan Selenasta mies kertoi leveä hymy kasvoillaan. Jää nähtäväksi onko kiinnostus molemminpuolista.