Walking Dead -olut lanseerattiin – valmistettu veriappelsiineista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samannimiseen sarjakuvaan perustuva Walking Dead -televisiosarja jatkuu tänä vuonna Yhdysvalloissa jo kuudennen tuotantokautensa merkeissä. Zombie-epidemian koettelemaan maailmaan sijoittuvan sarjan pohjalta on tehty monenlaisia oheistuotteita, ja nyt on vuorossa jo oma olutmaku.

Yhdysvaltalainen Terrapin Beer Co. -panimo on lanseerannut The Walking Dead -sarjan ja sarjakuvan inspiroiman virallisen oluen. Kyseessä on IPA-tyylinen juoma, jonka valmistuksessa on käytetty asiaankuuluvasti veriappelsiinia.

Yhteistyö ei tule sinänsä yllätyksenä, sillä Terrapin Beer -panimon oluet ovat vilahtaneet useaan otteeseen suositussa televisiosarjassa. The Walking Dead Blood Orange IPA sisältää alkoholia 6,7 prosenttiyksikön verran. Aika näyttää, tullaanko olutta näkemään myös Suomen markkinoilla.