Työtoverit riisuivat miehen haalarin – takapuolihan sieltä paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan raskas työ vaatii raskaat huvit. Vakavissakin työtehtävissä kannattaa välillä murjaista vitsi työkaverille pitääkseen oman mielen keveänä ja kirkastaakseen myös hieman muidenkin päivää.

Eräs vitsiniekka päätti yllättää työkaverinsa näyttelijä Sacha Baron Cohenin tutuksi tekemällä Borat-asulla, joka koostuu pienestä määrästä neonvihreää lateksia tai uimapukukangasta.

YouTube-videolla olevat miehet työskentelevät ilmeisesti hyvin vaarallisten aineiden parissa, sillä heillä on koko vartalon peittävät suoja-asut yllään. Videolla he suihkuttelevat yhden työkaverin asua puhtaaksi ja auttavat purkamaan suojapukua miehen päältä avaamalla haalarin vetoketjut.

Mies oli työkavereidensa yllätykseksi pukenut itselleen haalareiden alle Borat-asun, joka sai hyvin ansaitut naurut työkavereilta. Kun asu paljastui haalarin alta, vetoketjun avannut mies purskahti heti kovaääniseen nauruun. Tällainen huumoriveikko pitäisi löytyä jokaiselta työpaikalta.