Ultimaattinen Bomfunk MC’s -tanssija löytyi – tähän ei ihminen pysty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaisille tanssiliikkeille on keksitty monesti jokin termi tai nimi, joka kuvaa liikettä. On olemassa robottitanssi, ostoskärrytanssi ja Michael Jacksonin moonwalk. Nyt kaverukset havainnollistavat videolla mistä supafly breakdancing juontaa juurensa.

CybertronicStudios on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa kaksi miestä näyttää, mitä supafly breakdancing -termi tarkoittaa. Taustalla soi suomalaisen Bomfunk MC’s yhtyeen Freestyler-megahitti, jota miehet vuorollaan tanssivat.

Kolmas tanssija on hieman lennokkaampi kaveri, mikä käy ilmi toisen miehen siirtäessä vuoron vielä eteenpäin. Lattialta paljastuu pieni kärpänen, joka pyörii huimaa vauhtia selällään. Mahdollisesti haavoittuneena oleva kärpänen ei sinänsä ole huvittava asia, mutta sen ympärille rakennettu skenaario saa väistämättäkin hymyn huulille.