Beckhamien poika teki rahakkaan mallisopimuksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapallotähti David Beckhamin ja poptähti Victoria Beckhamin esikoispoika Brooklyn on matkalla muotialan huipulle. 16-vuotias hurmuri nimittäin allekirjoitti hiljattain rahakkaan mallisopimuksen ja hänelle on tarjottu useita työkeikkoja Hollywoodista.

Nuori mies elää tällä hetkellä elämänsä käännekohdassa, sillä hän joutunee pian valitsemaan alan, johon hän haluaa panostaa. Brooklynista on aiemmin povattu tulevaa jalkapallotähteä, sillä lahjakas nuorukainen on ollut alan parhaiden valmentajien valmennuksessa.

Daily Mail -lehden mukaan Brooklyn on lahjakas monessa asiassa ja hän joutunee pian päättämään tulevaisuutensa suunnasta. Beckhamin perhe odottaa myös mielenkiinnolla Brooklynin loppukokeiden tuloksia, jotka määrittävät sen mihin kouluun Brooklyn voisi seuraavaksi hakea. Victoria ja David luottaa poikansa arvostelukykyyn ja he uskovat hänen tekevän oikeita valintoja elämässään.