Tyttäret ottivat pihalla aurinkoa – isä ampui alas naapurin UAV-kopterin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suojelevainen perheenisä on pidätetty ammuskeltuaan kotipihallaan Hillview’ssa, Kentuckyssa. Mies oli ampunut alas naapurinsa omistaman 1.800 dollarin arvoisen UAV-helikopterin, sillä se oli vaeltanut hänen pihalleen.

Daily Mail -lehden mukaan perheenisä William H. Meredith ei koe tehneensä mitään rikollista. Mies on puolustautunut sillä, että UAV-helikopteri oli häirinnyt ja lähestynyt hänen tyttäriään kotipihalla. Meredith kertoi, että tytöt olivat ottamassa aurinkoa, joten mies päätti suojella perheenjäseniään ampumalla UAV-kopterin alas.

Mies pidätettiin tempauksen seurauksena. Häntä syytetään ilkivallan teosta ja vaaran aiheuttamisesta. Williamin mielestä hänen pidättämisensä on väärin, sillä hänellä on oikeus puolustaa tonttiaan ja perhettään. Jää nähtäväksi selviääkö mies teostaan ehdonalaisella tuomiolla.