Kendall Jenner keimaili alusvaatteissa – kuuma video verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kendall Jenner on ilahduttanut fanejaan viettelevällä nettivideolla, jossa hän tanssahtelee pelkissä alusvaatteissa. Video on tuulahdus menneistä, sillä Jenner on pukeutunut kuvassa tonttulakkiin.

Video on peräisin joulukalenterikuvauksista, johon Kendall osallistui viime talvena. Daily Mail -lehden mukaan Kendallille on muotimaailmassa paljon kysyntää ja kaunotar onkin hiljattain valittu Estee Lauder -kosmetiikkajätin uuden kampanjan mainoskasvoksi.

Mallintöiden lisäksi Kendall haluaa ryhtyä yrittäjäksi luodakseen oman muotibrändin. Kendall on yhdistänyt voimansa sisarensa Kylien kanssa, sillä kaksikko on suunnitellut yhteisen vaate- ja kenkämalliston. Kendall + Kylie -mallisto tulee myyntiin keväällä 2016.

mood

Video, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi