Kim Kardashianin kaksoisolento uhkea näky – meneekö täydestä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen opettaja muutti elämänsä täysin. Hän lopetti työnsä, muutti Los Angelesiin näyttelijänurasta haaveillen, ja hänelle on nyt FAF Magazine -lehden mukaan tarjottu työtä Kim Kardashianin kaksoisolentona.

Shahira Barry on näyttävä kaunotar, joka on varmasti jo opettajana ollessaan kääntänyt monien pään. Los Angelesiin muutettuaan Barry on onnistunut saamaan pieniä rooleja esimerkiksi Ted 2 -elokuvasta, True Detective -sarjasta ja Bruno Marsin musiikkivideoista. Nyt naiselle on tarjottu paikkaa Kim Kardashianin kaksoisolentona.

Kardashianit-sarjan uuden tuotantokauden jaksoissa nähdään, miten Barry esiintyy välillä Kiminä. Tarkasta työnkuvasta ei ole kerrottu, mutta Barryn tarkoitus on kaiketi helpottaa Kimin liikkumista ja huijata kuvaajia ja toimittajia. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin Barry onnistuu harhauttamaan mediaa.

Read all about this dress on my blog www.shahirabarry.com @thekewlshopofficial #purple #bandagedress #bodycon

Kuva, jonka Shahira (@shahirabarry) julkaisi

#flashbackfriday feb 2014

Kuva, jonka Shahira (@shahirabarry) julkaisi

#nightone #mybirthdayweekend #Vegas

Kuva, jonka Shahira (@shahirabarry) julkaisi