Teini-Kardashianista varttumassa upea nainen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen nuorin sisar Kylie Jenner on ollut paljon uutisotsikoissa muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. Lapsesta aikuiseksi kasvaessa ulkonäkö ja piirteet muuttuvat, mutta Kylie on ottanut myös erilaisia täyteaineita esimerkiksi huuliinsa, joten vuoksi muutos on ollut dramaattinen.

Hulppeita syntymäpäiväjuhliaan odotteleva toistaiseksi 17-vuotias Kylie on julkaissut Instagram-tililleen kuvan, jossa hän esittelee kurvejaan peilin kautta. Kuvassa Kyliellä on mustat todella näyttävät bikinit yllään, jotka korostavat nuoren naisen muodokasta vartaloa. Vyötärön ja lantion suhteen välille kasvaneen eron myötä ei voi olla huomaamatta, miten paljon Kylie on alkanut muistuttamaan siskopuoltaan Kim Kardashiania.

Kim on tainnut huomata itsekin, että pikkusisko muuttuu päivä päivältä enemmän hänen näköisekseen. Kim on julkaissut itsestään ja siskostaan kuvan, jossa heidän kasvojensa puolikkaat on yhdistetty. Kim ja Kylie näyttävät todella paljon samalta, minkä lisäksi Kylie näyttäisi omaksuneen myös Kimin meikkaustyylin.

Kourt & Ky swim session

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

Kim x Kylie

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi