Miehet kokeilivat kasvojen varjostamista – värikkäät lopputulokset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet eivät varmasti koskaan pysty kunnolla ymmärtämään, millaista taidetta meikkaaminen on ja miten paljon työtä esimerkiksi Kim Kardashianin tunnetuksi tekemä contouring-varjostustekniikka vaatii. Muutama mies oli kuitenkin valmis yrittämään.

Cosmopolitan on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he laittoivat miehet todelliseen testiin. Miehet istutettiin meikkipöydän ääreen, ja heille annettiin peili ja erilaisia korostukseen ja varjostukseen tarkoitettuja meikkituotteita. Miehiä pyydettiin tekemään samanlainen pohjustus heidän omiin kasvoihinsa kuin heille näytetyssä esimerkkikuvassa.

Naiset saattavat kesken meikkipohjan tekemisen näyttää melko hurjalta, kun heidän kasvonsa ovat eriväristen väriläiskien peitossa. Miesten meikkausyritykset päättyivät melko vaihtelevin tuloksin, mutta he ansaitsevat kyllä täydet pisteet tämän vaikean tekniikan yrittämisestä.