Mies ampui vyötiäistä – luoti kimposi kasvoihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilaismies on kiidätetty sairaalaan saatuaan leukaansa ampumahaavan. Mies oli ampunut vyötiäistä ja luoti oli kimmonnut sen kilvestä ampujan kasvoihin. Viranomaisten mukaan teksasilaismies tulee toipumaan vammoistaan.

Viranomaisten mukaan ei ole ensimmäinen kerta, kun vyötiäisiä ampuneet ovat saaneet itse ampumahaavoja. Stara uutisoi aiemmin tapauksesta, jossa mies ampui vyötiäistä ja luoti kimposi kilvestä ampujan anopin selkään.

Metro-lehden mukaan vaikuttaisi siltä, että karma on vyötiäisten puolella. Cass Coyntyn viranomaiset eivät ole löytäneet tapaukseen liittynyttä vyötiäistä, joten eläimen tämänhetkinen terveydentila on jäänyt mysteeriksi. Toivottavasti kovia kokenut vyötiäinen selvisi tempauksesta hengissä.