Murtovaras valitsi väärän uhrin – sotaveteraani hakkasi kävelykepillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Murtovaras valitsi todella väärän asunnon kohteekseen luullessaan, että vanhuksen taloon murtautuminen ja arvoesineiden vieminen tulisi olemaan helppoa. 88-vuotias Tim Bull ei antautunut taistelutta, ja näytti kävelykeppinsä avulla varkaalle kaapin paikan.

Naamarin taakse piiloutunut murtovaras oli tunkeutunut 88-vuotiaan toisessa maailmansodassa taistelleen Tim Bullin asuntoon. Bull oli herännyt alakerrasta kuuluvaan kolinaan ja mennyt katsomaan, mistä ääni on peräisin. Varas oli kaatanut vanhuksen maahan ja vaatinut häntä antamaan rahansa miehelle.

Varas ei pelännyt Bullia vaan oli hyökkäämisen jälkeen jättänyt vanhuksen maahan makamaan, kääntänyt selkänsä ja lähtenyt kävelemään kohti keittiötä. Bull oli sillä välin kurotellut kävelykeppinsä käteen ja lyönyt varasta. Bull oli huitonut häntä monta kertaa ja antanut sanojensa mukaan varkaalle vanhanaikaisen selkäsaunan. Metro-lehden mukaan varas oli joutunut juoksemaan vanhusta pakoon tyhjin käsin.