Näin hauskasti lapsia voi innostaa syömään terveellisemmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia voi olla välillä haastavaa saada maistamaan uusia makuja ja koostumuksia varsinkin silloin jos jokin ruoka näyttää jo valmiiksi hieman epäilyttävältä. Eräs äiti on keksinyt ovelan tavan syöttää pojalleen terveellisiä ruoka-aineita muotoillessaan ne vastustamattoman näköisiksi annoksiksi.

Melbournesta kotoisin oleva Laleh Mohmedi on halunnut saada kaksivuotiaan poikansa syömään terveellisiä ja ravinnerikkaita ruoka-aineita, kuten hedelmiä ja kasviksia. Nokkela äiti keksi tehdä Jacob-poikansa annoksista hänen suosimiensa animaatioista ja leluista tuttujen hahmojen kuvia.

Äiti on kertonut Buzzfeedille, että Jacob on ollut todella innoissaan värikkäistä ja hauskoista annoksista. Poika kertoo nykyään joka ilta äidilleen, minkä hahmon hän haluaisi syödä seuraavana päivänä. Annokset näyttävät todella monimutkaisilta ja aikaavieviltä, mutta Mohmedi kertoi aterian kasaamisen vievän häneltä vain noin 20 – 35 minuuttia.