Los Angelesin rikollisjengien raju uhkaus: 100 kuollutta 100 päivässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Los Angelesissa asuvia ihmisiä on kehoitettu äärimmäiseen varovaisuuteen suurkaupungin eteläosissa. Kaksi suurta rikollisjengiä ovat tehneet uhkauksen, jonka mukaan he kilpailevat siitä onnistuvatko he tappamaan 100 ihmistä 100 päivässä.

Sosiaalisessa mediassa on jaettu useita uhkauksia, joiden mukaan erityisesti Western ja Normandie Avenuella liikkuvat ovat vaarassa. Los Angeles Times -lehden mukaan viime viikonlopun aikaan kaupungin eteläosissa loukkaantui 12 ihmistä ampumavälikohtauksessa ja yksi menehtyi.

Daily Mail -lehden mukaan poliisit vartioivat tauotta alueita, joita uhkaus koskee. Rikollisjengien uhkaukset on otettu vakavasti, eivätkä ihmiset uskalla poistua kotoaan.

Verenvuodatukselta ei ole säästytty, sillä päivittäin uhkauksiin liittyneillä alueilla on sattunut ampumavälikohtauksia. Toivottavasti tilanne saadaan pikimmiten haltuun, jotta jengien uhkaukset eivät pääsisi toteutumaan.