Teinimyyjän asu oli liian paljastava – sitten hän paljasti mistä sen osti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotias myymäläapulainen lähetettiin kotiin työpaikaltaan JCPenney-vaatemyymälästä, koska hänellä oli ollut liian paljastava työasu. Sylva Stoel -niminen työntekijä oli ihmetellyt saamaansa palautetta, koska hän oli ostanut työasunsa samaisen JCPenneyn business-pukeutumisen osastolta.

Stoelin esimies oli kysynyt tytöltä, kuinka kauan häneltä menisi aikaa siihen, että hän kävisi kotonaan vaihtamassa vaatteet. Stoel oli vastannut napakasti: ”Luultavasti koko päivän. En ole tulossa takaisin”, koska oli ollut niin tuohtunut saamastaan kritiikistä työasuaan kohtaan.

JCPenney-myymälän edustaja oli kommentoinut People Magazine -lehdelle, että liikkeissä myyjillä ei saa olla minkään mittaisia shortseja. Stoel oli kommentoinut, että ei ollut tietoinen tästä säännöstä eikä hänelle oltu annettu mitään tarkkaa ohjeistusta miten pukeutua.

Stoelille oli hänen mukaansa kerrottu vain, että lyhythihaisten ja naruolkaimisten paitojen lisäksi kaikkea sellaista tulisi välttää, josta pursuaa ulos.

Stoel ei nähtävästi ole pitänyt työpaikkaansa JCPenney-myymälässä kovinkaan arvokkaana, sillä on jakanut tapahtuneen tiimoilta todella kärkkäitä twiittejä. Taitaa olla sanomattakin selvää, että Stoel ei enää työskentele kyseisen yrityksen palveluksessa.