TV-graafikko piilotti ohjelmiin Illuminatin symboleja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy valtava määrä ihmisiä, jotka uskovat, että eri puolilta löytyy piilotettuja viestejä ja symboleja. Suosituimpia spekulointien kohteita ovat olleet esimerkiksi setelit, rakennukset ja mediat. Nyt erään televisiokanavan ohjelmista on oikeasti löytynyt piiloviestejä.

Nyt eräs pitkän uran televisiossa tehnyt graafikko on paljastanut piilottaneensa televisio-ohjelmien grafiikoihin Illuminatin symboleja. Koko Yhdysvaltojen laajuisen kanavan graafikko kertoi muun muassa ärtymyksensä presidentti George W. Bushia kohtaan, mutta tärkeimmäksi syyksi hän kertoi tylsistymisen.

– Huomasin, että pienten symbolien, esimerkiksi Illuminatin ja Vapaamuurarien, lisääminen huomaamattomiin paikkoihin toi jännitystä. Halusin vain vittuilla kaikille, jotka nuo symbolit huomaisivat. En kuitenkaan koskaan kuullut, että joku olisi huomannut niitä, nimettömänä pysyttelevä graafikko kertoi Hopes and Fears -verkkosivustolle.

Hän paljasti lisänneensä kenenkään huomaamatta esimerkiksi pentagrammin urheilulähetyksen grafiikkaan ja anarkia-symbolin uutislähetykseen. Monet ovat artikkelin julkaisemisen jälkeen epäilleet tarinaa sepitetyksi.