WWE antoi potkut Hulk Hoganille – rasistiset kommentit liikaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Showpainiorganisaatio WWE on ilmoittanut, että heidän yhteistyönsä Hulk Hoganin kanssa on lopullisesti ohi. Hogan oli palkattu WWE-kiertueelle Australiaan, mutta organisaatio on sittemmin korvannut miehen painilegenda Shawn Michaelsilla.

Hulk Hoganin erottamisen syy piilee miehen tekemissä rasistisissa kommenteissa. Mediassa on hiljattain julkaistu nauhoite, jossa Hulk Hogan arvostelee tummaihoisia ihmisiä rasistiseen sävyyn. Tallenne antaa ymmärtää, että Hoganin mielestä ihmiset ovat eri arvoisia rodun perusteella.

Showpainiorganisaatio on ilmoittanut, että he eivät halua työskennellä painijan kanssa, jonka arvot eivät edusta heidän arvojaan. Monet Hulk Hoganin kollegoista on kääntänyt hänelle selkänsä rasistisien kommenttien julkitulon myötä. Daily Mail -lehden mukaan vaikuttaisi siltä, että myös miehen muut yhteistyösopimukset tulevat kärsimään skandaalin myötä.