Chris Brownia kiellettiin tapaamasta tytärtään: ”Liian vaarallinen elämäntyyli”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Chris Brown on menettämässä tyttärensä tapaamisoikeudet, ellei hän pysty osoittamaan, että hän kykenee tarjoamaan lapselleen turvallisen elinympäristön. Yksivuotiaan Royaltyn isä on ollut viime aikoina usein otsikoissa väkivaltaisten välikohtausten yhteydessä.

Vaikka Chris Brown ei ole itse käyttäytynyt väkivaltaisesti, on hänen lähipiirissään sattunut väkivaltaisia tapaturmia. Stara uutisoi aiemmin tapauksesta, jossa räppärin täti oli otettu panttivangiksi kotimurron yhteydessä.

Daily Mail -lehden mukaan Royaltyn äiti Nia Guzman on kieltänyt Brownia tapaamasta tytärtään, sillä hän ei ole ollut vakuuttunut tytön turvallisuudesta. Nainen vaatii, että jatkossa Chris Brownin ja tyttären tapaamisia valvotaan.

On todennäköistä, että Nia tulee saamaan tapaamisehtoja koskevat vaatimuksensa läpi oikeudessa. Vaikuttaisi siltä, että räppärin täytyisi toden teolla rauhoittaa elämäntyyliään, mikäli hän haluaa tavata pientä lastaan tulevaisuudessa ilman valvontaa.