Eminem avautuu yliannostuksesta: Laihduin 36 kiloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen hiphopin suurimpiin nimiin kuuluva Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers III, on tehnyt uraa jo 1990-luvulta lähtien. Miehen viimeisin albumi, The Marshall Mathers LP 2, ilmestyi kauppojen hyllyille loppuvuodesta 2013.

Eminemin ura oli kuitenkin päättyä traagisesti vuonna 2007. Tuolloin räppäri otti vahingossa yliannostuksen pillereitä, ja päätyi sairaalaan. Nyt tähti on avautunut Men’s Journal -lehdelle välikohtauksesta ja sen jälkeisestä painon tiputtamisesta.

– Painoin noin 104 kiloa. En ole varma miten päädyin niin isoksi, mutta minulla on pari ideaa. Vuosikausia käyttämieni Vicodin ja Valium -kääkkeiden pinnoite jättää reiän vatsaasi. Vatsakipujen välttämiseksi söin paljon, ja söin huonosti, tähti kuvailee.

Yliannostuksen jälkeen räppäri päätti muuttaa elämäntapojaan. Lääkkeiden lopettamisen myötä Eminemillä oli kuitenkin vaikeuksia saada öisin unta. Niinpä hän päätti aloittaa rankan kuntoilun, ja 30 kilometrin päivittäislenkkien avulla myös hänen painonsa tippui alle 70 kiloon.

– Pääsin juoksemalla endorfiinipilveen, mutta se auttoi myös nukkumaan. On helppo ymmärtää, miten ihmiset vaihtavat riippuvuuden kuntoiluun, Eminem toteaa.