Ihmiset pitävät kosintakuvista – hauska jekku todisti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesista kotoisin oleva koomikko Zach Broussard kertoo olevansa todella ihmeissään siitä, miten helposti Facebookissa pystyy valehtelemaan ja miten helposti ihmiset uskovat kaiken. Moni painaa tykkää-kuvaketta mukavien tilapäivitysten kohdalla miettimättä asiaa sen kummemmin.

Broussard on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän huijasi monen avustajan ja näyttelijän avulla heidän ystäviään ja perhettään Facebookissa. Broussard otti pareista kuvia, joissa mies kosii naista. Tämän jälkeen kuvat julkaistiin henkilöiden Facebook-profiilissa ja odoteltiin, millaisia reaktioita yllättävä kosimiskuva aiheuttaa.

Yleisesti kuviin tuli todella paljon tykkäyksiä ja ihmiset kirjoittivat henkilöille onnitteluviestejä. Kukaan ei näyttänyt pysähtyvän miettimään, mistä kosinta tuli tai kuka kuvassa oleva kosija edes on. Yksi miehistä sai veljeltään tekstiviestin, jossa veli ihmetteli, että voiko tämä olla totta, mikä kokeeseen suostuneen miehen välittömästi poistamaan kuvan.