Jaguaarinpentu hyppäsi altaaseen – paljastui virheeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meksikolainen Black Jaguar White Tiger Foundation -niminen eläintenpelastusjärjestö on erikoistunut kissapetojen pelastamiseen. Järjestö julkaisi hiljattain hellyttävän videon YouTube-kanavallaan Cielo-nimisestä tyttöjaguaarista, joka rohkaisi mielensä ja hyppäsi uima-altaaseen.

Videolla Cielo juoksee pelottomasti hoitajiensa luo uima-altaaseen miettimättä asiaa sen enempää. Se kauhistuu kuitenkin nopeasti huomatessaan, että on täysin veden varassa. Cielon silmistä paistaa pelko eikä sen uimataidot riitä vielä kannattelemaan pentua vedessä. Hoitajat nappaavat pennusta kuitenkin pian kiinni ja auttavat sitä pysymään pinnalla.

Cielo on pelastettu pienenä pentuna, kun se löydettiin myytynä lemmikkikaupan pitäjälle. Lemmikkikaupan omistaja oli aikeissa huumata pennun ja pitää sitä jatkuvasti lääkittynä, jolloin jaguaari olisi ollut tarpeeksi rauhallinen ja suostunut kuvattavaksi turistien kanssa maksua vastaan. Onneksi Cielo löydettiin ja pelastettiin lemmikkikauppiaan kynsistä ennen kuin oli liian myöhäistä.