Kissa söi pekonit – mies soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yorkshiressä asusteleva mies oli soittanut hätänumeroon ilmoittaakseen kokemastaan vääryydestä poliiseille. Mies kertoi, että hänen tyttöystävänsä oli syöttänyt hänen pekoninsa heidän kissalleen. Tapauksesta tuohtunut mies vaati oikeutta pekoniensa menettämiselle.

Metro-lehden mukaan hätäkeskukseen soitettu puhelu on vuotanut julkisuuteen. Hätäkeskuksen työntekijä kysyi mieheltä, mitä hän haluaisi viranomaisten tekevän kyseisessä tilanteessa. Poikaystävä vastasi, että hän haluaisi poliisien pidättävän tyttöystävän, sillä hän aikoi haastaa naisen oikeuteen.

Mies kertoi puhelussa, että hän vaatii rangaistusta kissalle sekä tyttöystävälle. West Yorkshiren poliisi on julkaissut nauhan valistaakseen ihmisiä hätäkeskuksen tarkoituksesta. Poliisi ilmoitti, että tallenteella kuultu tilanne ei ole hätätapaus.