Mies ruokkii pesukarhuja – eivät ehdi edes hengittää syömiseltään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni maalla asuva pitää siilejä mieluisina vieraina ja ruokkii niitä vuodesta toiseen laittamalla ruokakulhon pihamaan reunaan johonkin suojaisaan paikkaan. Eräs mies saa satunnaisia vierailuja pesukarhuilta, joiden ruoanmetsästys on helpottunut huomattavasti miehen tuoman ruokakulhon myötä.

Mies on kuvannut pihalleen syömään tulleita pesukarhuja. Hän on tuonut niille ison kulhollisen jonkinlaista kuivamuonaa ja täyttänyt kulhon vielä maidolla. Ruoka näyttää maistuvan pesukarhuille, jotka syövät kipolla todella antaumuksella.

Yksi pesukarhuista on niin tosissaan syömisen kanssa, että siltä on happi loppua. Se on upottanut koko päänsä ruokakulhoon syödessään, minkä vuoksi se ei tietenkään pysty hengittämään samalla. Pesukarhu näyttää todella huvittavalta nostaessaan useaan otteeseen päänsä maidon seasta haukatakseen happea.