Näyttelijää haukuttiin huumeaddiktiksi – haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä James Woodsilla on takanaan pitkä ura Hollywoodissa. 68-vuotias tähti muistetaan elokuvista kuten Suuri gangsterisota, Chaplin ja Casino, ja lisäksi hän on esiintynyt televisiosarjoissa kuten Entourage ja Family Guy. Mies on myös ollut kahteen otteeseen Oscar-ehdokkaana.

Nyt James Woods on raivostunut Twitter-käyttäjälle, joka on vihjannut tähden olevan koukussa huumeisiin. The Hollywood Reporter -lehden mukaan tähti on nostanut oikeusjutun Abe List -nimellä Twitterissä esiintyvää käyttäjää vastaan tämän kutsuttua Woodsia sosiaalisessa mediassa kokaiiniriippuvaiseksi.

– Abe Listin vastuuton ja pahantahtoinen käytös sosiaalisessa mediassa on vaarantanut Woodsin nimen ja maineen kansainvälisessä mittakaavassa, kanteessa kuvaillaan.

– Abe Listin ja muiden, jotka käyttävät sosiaalista mediaa valheiden levittämiseen ja vahingon tekemiseen, pitäisi olla kuulolla. He eivät ole koskemattomia lain edessä, kanne jatkuu.

James Woods vaatii Twitter-käyttäjältä oikeudessa jopa 10 miljoonan dollarin korvauksia kunnianloukkauksesta. Kanteen mukaan Abe List ylitti viestissään rajan, eikä James Woods ole koskaan ollut kokaiiniriippuvainen. Abe List ei ole paljastanut profiilissaan todellista henkilöllisyyttään, joten todennäköisesti myös Twitteriä odottaa kutsu oikeuden eteen asian selvittämiseksi.