Uimarit hyppivät kalliolta – sitten saivat yllättävää seuraa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uimareiden suosimalle rantakalliolle oli kerääntynyt helteisenä päivänä joukko auringonottajia. Vedessä viilentymisen ilo houkutteli monia hyppäämään kalliolta veteen. Loukkaantumisien välttämiseksi jokainen odotti kiltisti vuoroaan kallion reunalla.

Yksi uimareista huomasi, että hyppijät olivat saaneet seuraa koirasta. Hän halusi kuvata ilahduttavan havaintonsa videolle, joten hän hakeutui toiselle puolen kalliota kuvaamaan koiran hyppyä.

Metro-lehden mukaan kuvaajan videolle tallentui hetki, jolloin koira asettautui kallion reunalle. Se odotti selvästi omaa vuoroaan hypätä. Kaksi nuorta miestä hyppäsi veteen ja sitten tuli koiran vuoro. Hännänheiluttaja otti vauhtia ja hyppäsi pelottomana kalliolta alas. Hyppy oli onnistunut ja koira ui iloisena uimarien perässä rannalle.