Sairaalan karmaiseva moka: Vauvat väärille vanhemmille 24 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italian Trinitapolissa sijaitsevassa sairaalassa on tehty järkyttävä virhe. Kaksi sairaalassa syntynyttä tyttövauvaa nimittäin luovutettiin väärille vanhemmille. Lorena Cobuzzi ja Antonella Zenga olivat syntyneet samalla osastolla vain 11 minuuttia erossa toisistaan.

Sairaalan henkilökunnan tekemän virheen vuoksi tyttövauvat menivät sekaisin ja heidät annettiin väärille vanhemmille. Järkyttävä virhe paljastui vasta 24 vuoden kuluttua, kun Lorenan vanhemmat näkivät Facebookissa kuvan Antoinellasta.

Vanhemmat hämmästyivät siitä, kuinka paljon Antoinella muistutti Lorenan äitiä Caterinaa. Kuvassa Antoinellan kanssa oli hänen sisarensa Elisa, joka puolestaan muistutti hämmästyttävän paljon Lorenaa. Perheenjäsenet päättivät lähestyä Antoinellaa ja pian sotku alkoi selvitä.

Caterina oli todellisuudessa Antoinellan äiti eikä Lorenan. Sairaalan virheen paljastuessa naiset olivat jo 24-vuotiaita. He kokevat, että he ovat menettäneet elämänsä oikeiden perheidensä kanssa sairaalan takia. Perheet ovat haastaneet italialaissairaalan oikeuteen ja vaativat 22 miljoonaa euroa heidän tekemästään virheestä.

Lorena ja Antoinella ovat nyt 26-vuotiaita ja he ovat kahden vuoden ajan tutustuneet oikeisiin perheisiinsä. Daily Mail -lehden mukaan tytöt ovat kertoneet, että heillä oli jostain syystä aina sellainen tunne, että heidän vanhemmat eivät olleet heidän oikeita vanhempiaan. Vaistot olivat oikeassa ja nyt kaksikko on päätynyt viimein biologisten vanhempiensa luo.