Söpöin painiottelu koskaan? Elefantinpoikaset haastoivat toisensa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Elefanttien suojelualueella varttuneet poikaset olivat päättäneet haastaa toisensa leikkimieliseen kisaan, Thaimaassa. ElephantStay -eläintensuojelujärjestön kaitsemat poikaset alkoivat telmiä keskenään vieraiden silmien edessä.

Suojelualueen vieras onnistui taltiomiaan videolle poikasten söötin painiottelun. Elefantteja ruokkivat työntekijät kertoivat videolla, että painiminen oli poikasten tapa selvittää kumpi heistä oli pomo.

Poikasista kookkaampi lähestyi pienempää dominoidakseen sitä. Poikanen ei hyväksynyt saamaansa kohtelua ja haastoi toisen leikkimieliseen painiotteluun. Kömpelöillä poikasilla on vielä paljon opittavaa, sillä vaikuttaisi siltä, että painiottelu päättyi ilman voittajaa.