Diorilta potkut saanut supermalli biletti bikineissä – upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut nuoresta iästään huolimatta jo Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi.

Nyt Jourdan Dunn on kuvattu juhlimassa villisti Barbadoksella vietettyä Kadooment Day -juhlapäivää asianmukaisesti bikineissä. Supermalli sai kanssajuhlijoilta jakamattoman huomion.

24-vuotias Jouran Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash