Khloe Kardashian jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian on jäänyt julkisuudessa usein sisarusparvensa kuuluisampien edustajien, Kimin ja Kourtneyn varjoon. Viime aikoina myös 31-vuotias Klhoe on kuitenkin ollut enemmän esillä mediassa, ja taannoin hänet nähtiin Complex-lehden kannessa esittelemässä näyttäviä muotojaan.

Nyt realitytähti nähdään jälleen rohkeassa kansikuvassa. Khloe Kardashian poseeraa Women’s Health -lehden kansikuvassa avonaisessa paidassa ilman rintaliivejä.

Lehden sisäsivuilla tähti avautuu raskaasta treeniohjelmastaan, jolla hän laihdutti nykyiseen kuntoonsa. Khloe kutsuu nykyistä fyysistä kuntoaan ”kostovartaloksi” heitä kohtaan, jotka ovat haukkuneet tähteä lihavimmaksi Kardashianiksi koko hänen elämänsä ajan.

khloekardashian05082015