Koirankakkojen jättäjät rysän päältä kiinni – mies kuvaa törttöilijät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranomistajien pitää huolehtia kävelyttäessään lemmikkiään siitä, että jätökset tulee kerättyä aina pois teiden varsilta. Enää ei ole sallittavaa jättää koiran ulosteita jalkakäytävälle ja odottaa, että joku muu taho käy siistimässä katujen reunukset.

Ei ole myöskään sallittua, että uloste kerätään pussiin, joka heitetään sille tarkoitetun jäteastian sijaan lähimpään puskaan. Andrew Hawes on mies, joka on todella kyllästynyt epäsiisteihin koiran ulkoiluttajiin.

Hän ei halua päästää koiran jätöksiä viljeleviä lemmikkien omistajia enää silmistään, ja onkin nimittänyt itse itsensä Leistonin naapuruston koirankakkavalvojaksi. Aluksi hän siivosi muiden jättämät jätökset, mutta huomattuaan, että alue näytti jo viikon kuluttua samalta, hän päätti ryhtyä hieman rajumpiin toimenpiteisiin.

43-vuotias mies valvoo, että ihmiset keräävät koiriensa jätökset. Mies on naamioitunut ja piiloutunut puskaan, jossa odottelee kameran kanssa näkevänsä jonkun ihmisen itse teossa. Hän nappaa salaa jätökset jalkakäytäville jättävistä henkilöistä kuvat, jotka antaa eteenpäin poliisille. Poliisi löytää henkilöt kuvien avulla ja muistaa heitä jälkikäteen sakoilla.