Lenny Kravitzin nahkahousut repesivät – penis luiskahti esiin keikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lenny Kravitz oli ollut maanantaina 3. elokuuta esiintymässä Ruotsissa, kun hänen lava-asunsa petti pahemman kerran. Näyttäisi siltä, että nahkahousut eivät ole ne kaikkein käytännöllisimmät housut ainakaan siinä tapauksessa, että haluaa kyykistyä yleisön eteen paljastamatta itseään.

51-vuotias rokkitähti oli soittanut ruotsalaiselle yleisölle keikan niin, että joutui kesken kaiken vaihtamaan housunsa. Miehen kyykistyessä tiukoissa nahkahousuissaan housut eivät olleet kestäneet venytystä ja ne olivatkin revenneet haaroista eturivin iloksi ja kauhuksi.

Housujen revetessä kävi ilmi, että Kravitz ei käytä nahkahousujen alla minkäänlaisia alushousuja, minkä vuoksi hänen sukukalleutensa olivat näkyneet koko komeudessaan. Complex-lehden mukaan Kravitz oli tapahtuneen jälkeen käynyt vain tyynesti vaihtamassa uudet housut kesken esityksen ja palannut lavalle.