Luomukauppa myi parsavettä 5 eurolla pullo – asiakkaat ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Whole Foods Market on amerikkalainen ruokakauppaketju, joka on erikoistunut luomuruokaan ja orgaaniseen ruokaan. Whole Foods on tunnetusti ruokahifistelijöiden taivas ja melko kallis sellainen, mutta siitä huolimatta lähes kuusi dollaria maksava parsavesi sai ihmiset ihmettelemään.

Kalifornian Brentwoodissa sijaitsevassa Whole Foods -toimipisteessä oli ollut myynnissä parsan makuista vettä. Vesipullossa näytti olevan muutama parsan tanko, vettä ja kallis 5,99 dollarin hintalappu. Asiakkaat kummastelivat tuotetta ja ottivat siitä kuvia, mikä sai Eater-sivuston tutkimaan asiaa hieman tarkemmin.

Eater-sivusto jututti Whole Foodsin työntekijää, joka kertoi, että tuote oli uusi ja ollut vasta muutaman päivän heidän valikoimassaan. Vesi oli työntekijän mukaan tarkoitettu juotavaksi, ja parsatangot olivat pullossa antamassa veteen ravinteita. Kävi kuitenkin ilmi, että työntekijä ei olisi juuri enempää voinut olla väärässä.

Ihmiset jatkoivat sosiaalisessa mediassa asian ihmettelemistä, kunnes Whole Foodsin edustaja Liz Burkhart osasi viimein korjata asian. Veden oli tarkoitus olla vihanneksien tai sienten makuista lientä, jota asiakas voisi käyttää kastikkeiden ja keittojen pohjana. Liemi olisi pitänyt tehdä säilömällä sieniä tai kasviksia pitkän ajan veden seassa, mutta jossain kohtaa tuotantoketjua oli tapahtunut väärinymmärrys ja tuote oli saatettu markkinoille parsavetenä. Viallinen tuote oli ehtinyt vain Kalifornian toimipisteeseen, josta se on jo poistettu.

Somewhere in L.A., Whole Foods executives are laughing at all of us.

Kuva, jonka Marielle Wakim (@marielle.m.n.o.p) julkaisi