Matthew McConaughey riemuitsi: ”Vaimostani tuli yhdysvaltalainen!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Matthew McConaughey on julkaissut sosiaalisessa mediassa vaimolleen osoitettuja onnitteluita. Camila Alvesista tuli tiistaina yhdysvaltain kansalainen. Kaunottaren perhe oli mukana oikeustalolla, jossa Camila suoritti lippuvalan.

Brasilialaissyntyisellä kolmen lapsen äidillä on nyt kaksoiskansalaisuus. Aviomies Matthew ei voisi olla ylpeämpi vaimostaan ja hän on hehkuttanut Camilan saavutuksia netissä.

Daily Mail -lehden mukaan Camila saapui yhdysvaltoihin ollessaan 15-vuotias. Kaunotar työskenteli useita vuosia kodinhoitajana. Lopulta Camila löi läpi mallimaailmassa ja hän jäi pysyvästi Yhdysvaltoihin. Camila on asunut tähän asti Yhdysvalloissa oleskeluluvan turvin.

Kansalaisuuden saaminen ei ollut helppoa, mutta prosessia edesauttoi se, että hän on naimisissa yhdysvaltalaisen kanssa ja heidän perheensä asuu vakituisesti maassa. Alves on ollut riemuissaan tunnustetusta kansalaisuudestaan, sillä nyt hän on miehensä tavoin yhdysvaltalainen.