Mies otti tatuoinnin tyttäriensä vuoksi – sitten nolo moka paljastui!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahden teinitytön isä oli ajautunut hankalaan tilanteeseen Yhdysvalloissa. Tytöt olivat jo kauan halunneet isänsä ostavan heille liput One Direction -poikabändin konserttiin, mutta isällä ei ollut varaa arvokkaisiin lippuhin.

Eräänä päivänä toinen tytöistä kuuli radiokanavan järjestämästä kilpailusta, jonka palkintona oli liput One Directionin keikalle. Isä päätti toimia saadakseen liput teinitytöilleen. Hän kävi ottamassa käsivarteensa One Direction -tatuoinnin ja sitten hän poseerasi kuvassa, jossa hän oli yhtyeen fanituotteiden ympäröimänä.

Isä oli varma voitostaan, kunnes hänelle selvisi karu totuus. Daily Mail -lehden mukaan perheenisän kuvaa ei kelpuutettu kilpailuun, sillä kisa oli tarkoitettu Indianan osavaltiossa asuville. Tennesseeläinen isä oli ottanut tatuointinsa turhaan.

Vaikka mies diskattiin kisasta, oli hän silti voittanut tyttäriensä sydämet. Herttaisella tempauksella mies oli osoittanut omistautumisensa perheenjäsenilleen. Miehen kuvia on jaettu netissä ja uutiskanavat ovat olleet kiinnostuneita miehen tempauksesta.

Asia on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja on todennäköistä, että perhe tulee vielä saamaan lippunsa sponsoreiden kautta. Mies on tempauksellaan osoittanut, että ainakin hän on lippunsa ansainnut.