Sarjakakkaaja piinaa golfkenttää Norjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjan Stavangerin golfkerhoa on jo kymmenen vuoden ajan piinannut mystinen ilkivallantekijä. Tuntemattomaksi jääneen henkilön tapana on jättää golfkentän reikiin haisevia ja ikäviä yllätyksiä ulosteen muodossa.

Mysteerikakkaajalla on onnistunut sammuttamaan golfkentän yövalot tekojensa ajaksi, ja lisäksi hän jättää paikalle aina vessapaperia. Teot ovat siis mitä todennäköisimmin harkittuja. Yrityksistä huolimatta golfkentälle ei olla onnistuttu hankkimaan lupia valvontakameroita varten.

– Tekijällä on muutamia suosikkireikiä, kentän kunnossapitäjä Kenneth Tennfjord kuvailee Rogaland Avis -lehdelle.

– Tiedämme kyseessä olevan mies, sillä kakat ovat liian massiivisia naiselta, Kenneth jatkaa.

Miehen mukaan sarjakakkaajan ulosteiden laatu on muuttunut vuosien varrella. Kenneth epäileekin tekijän alkaneen syömään laksatiivisia lääkkeitä voidakseen harrastaa ilkivaltaansa paremmin. Golfkentän henkilökunnalla on omat epäilyksensä tekijän motiiveista.

– Uskomme kyseessä olevan joku, joka jostain syystä vihaa golfia. Vaihtoehtoisesti tekijällä saattaa olla fetissi tai mielenterveysongelma, Stavangerin golfkerhon toimitusjohtaja Steinar Floisvik spekuloi.