Turistipariskunta sai ikimuistoisen selfien – apinakin ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin erikoisesta tekijänoikeutta koskevasta kiistasta, joka koski apinan itsestään ikuistamaa selfie-valokuvaa. Tuomioistuin päätti, että apina omisti valokuvan tekijänoikeudet, koska se itse ikuisti kuvan. Nyt pariskunta on saanut ikuistettua hieman samankaltaisen kuvan.

Brittipariskunta onnistui nimittäin saamaan apinan mukaan selfie-kuvaansa, jossa turistit olivat mukana taustalla. 22-vuotias George Benton ja hänen Chloe-tyttöystävänsä olivat lomamatkalla Balilla, jossa sijaitsevassa Sacred Monkey Forest Sanctuary -puistossa he kokeilivat selfie-tikkuaan hauskoin tuloksin.

– Emme voineet uskoa miten onnekkaita olimme, kun katsoimme valokuviamme. Apina katsoi suoraan kameraan. Palkitsimme apinan banaanilla, George Benton kertoi Splash Newsin mukaan.