Zooey Deschanel sai vauvan – ja meni salaa naimisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The New Girl -televisiosarjasta tuttu naisnäyttelijä Zooey Deschanel sai terveen esikoistytön uunituoreen aviomiehensä Jacob Pechenikin kanssa. Aiemmin poikaystävänä tiedetystä Pechenikistä tuli samaan sysäykseen perheenlisäyksen kanssa Deschanelin aviomies parin mennessä salaa naimisiin.

Tuoreen äidin edustaja varmisti Metro-lehden mukaan, että Dechanel ja hänen aviomiehensä Pechenik toivottivat tervetulleeksi perheeseensä terveen tyttövauvan. Tyttö syntyi pariskunnalle heinäkuun loppupuolella Teksasin Austinissa.

35-vuotias näyttelijätähti Deschanel varmisti tammikuussa olevansa raskaana ja menneensä kihloihin tuoreen rakkauden Jacob Pechenikin kanssa. Pari on edennyt suhteessaan melko hurjaa vauhtia, mutta näyttää samalla harkinneen tarkasti jokaisen askeleen, joista viimeisimpänä sanoivat toisilleen tahdon.