Mies vilautti apinalle voileipäänsä – odottamaton reaktio!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiperhe oli lähtenyt viettämään päiväänsä Longleat Safari and Adventure -elämyspuistoon. Safariajelulla ollessaan he kohtasivat tiellä lauman pieniä reesusmakakeja. Yksi uteliaista apinoista lähestyi autoa ja istahti konepellille istumaan.

Perheenisä kuvasi apinan toimia videolle. Mies huomasi, että reesusmakakin huomio oli kiinnittynyt tuulilasin takana olevaan eväsleipään. Perheenisä päätti hassutella ja esitteli apinalle leipää lasin takaa.

Reesusmakaki ilmoitti haluavansa leivän avaamalla suunsa auki. Daily Mail -lehden mukaan apinan reaktio oli lapsien mielestä niin hauska, ettei naurulle meinannut tulla loppua. Perheenjäsenet tiesivät, ettei apinoita saanut ruokkia, joten tällä kertaa reesusmamaki jäi ilman eväsleipää.