Miss Peppu 2015 -finalistit esiteltiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan taas ajankohtainen kilpailun kotimaassa Brasiliassa. Eilen kilpailun finalistit yllättivät kaupunkilaiset suuntaamalla joukolla Sao Paulon kaduille bikineissä.

Ei liene yllätys, että bikiniasuiset muodokaat kaunottaret pysäyttivät liikenteen ja saivat miesten leuat loksahtamaan. Kilpailun finaali on vuorossa vasta marraskuussa, ja tällä kertaa kaunottaret markkinoivat kisan nettiäänestystä.

Finalisteissa on mukana esimerkiksi Priscila Rocha, joka on nimetty Kardashianin kaksoisolennoksi, äskettäin linja-autossa ihmetyttänyt Dani Sperle sekä kohukaunottarena jo aiemmin tunnetuksi tullut povipommi Sabrina Boing Boing, jolla on yhteensä kaksi litraa silikonia rinnoissaan. Muut finalistit ovat Suzy Cortez, Lucian Hoppers, Debora Oliver ja Favia Assis.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash