Pariskunta kuherteli metrossa – sitten mielensäpahoittaja iski

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen vaivaantuu nähdessään yleisellä paikalla tai julkisissa kulkuneuvoissa matkustavan pariskunnan, jossa osapuolet eivät pysty pitämään näppejään erossa toisistaan. Harva haluaa lähelleen sellaisen parivaljakon, jotka koskettelevat toisiaan, kuhertelevat ja pussailevat muista välittämättä.

Kuhertelevat pariskunnat saattavat ärsyttää monia, mutta harva uskaltaa tai haluaa sanoa heille mitään. Josh Nasar -niminen koomikko ei voinut kuitenkaan olla käyttämättä hauskaa tilaisuutta hyväkseen, kun hän näki metrossa pussailevan pariskunnan.

Nasar on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kuvasi metrossa pusuttelevaa pariskuntaa. Nasar alkaa huutamaan kovaan ääneen: ”Awkward! Awkward!”, että pariskunta tajuaisi miten kiusaantuneiksi he saavat käytöksellään muut matkustajat. Muut matkustajat taisivat olla samaa mieltä ja näyttivät sen hurraamalla Nasarille. Pariskunta sivuutti asian kuitenkin heittämällä toisilleen ylävitoset ja näyttämällä kameralle keskisormea.